Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden
Bij bestelling gaat de koper akkoord met de algemene voorwaarden.

Auteursrecht/gebruikslicentie
Al het materiaal (foto`s, kaarten, etc.) is gemaakt door Nathalie Barten - Notes & Quotes, tenzij anders is aangegeven. Wil je kopiëren, in welke vorm dan ook, met name gericht op commerciële doeleinden, contact de auteur dan eerst voor toestemming. Wil je materiaal delen met anderen, via de social media of vermelden op je website? Leuk en mag, mits dit in de oorspronkelijke vorm gedaan wordt met de bronvermelding en vermelding van: notesandquotes.nl of #notesandquotesnl.

Levering
Verzending gebeurt binnen 1 - 3 werkdagen. Het kan voorkomen dat het bestelde artikel niet meer voorradig is. Hiervan stellen wij je zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Leveringsgebied
Nederland, België, Frankrijk, Engeland en Duitsland.

Bezorgen
Bestellingen worden verzonden via PostNL. Bij bezorging door PostNL zijn de bezorgvoorwaarden van PostNL van toepassing. De artikelen worden zorgvuldig verpakt voor transport en de verzender kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de fouten van de bezorger. Bij ontvangst dient de koper de inhoud te controleren op schade/onvolkomenheden, mocht dit het geval zijn dan dient de koper direct contact op te nemen via email.

Bezorgkosten
De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten binnen Nederland of ander EU land.

Privacy
Persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand. Wij geven je persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als dat nodig is voor onze webwinkel of als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf). De uitgebreide Privacyverklaring is via de link in de Footer van de webshop te vinden.

Retourneren
Voor aankopen ontvangen per post geldt een zichttermijn van 14 dagen. In deze periode kan je je bestelling annuleren en de producten ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele verpakking terugsturen. Verplicht is een begeleidend schrijven met ordernummer.

Betaling
Wij maken gebruik van betaling Bancontact (€ 0,50 cent kosten) en IDEAL (zonder extra kosten) en Klarna Achteraf Betalen (€ 0,50 cent kosten) als betaalmethode.

Wederverkoop
Neem voor wederverkoop en de daarbij geldende voorwaarden contact op.

© 2013 - 2022 Notes&Quotes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel